1 Απριλίου 2023

Έκοψε την πίτα της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου πραγματοποίησε
την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, γονείς, φίλοι, εθελοντές, προσωπικό και η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή μοιράστηκαν όμορφα συναισθήματα προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. κ. Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη και ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς, την Περιφερειακή αρχή, την Δημοτική αρχή, τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, τις φίλες-φίλουςγια τη συνεχή τους παρουσία επί 24 χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές, κ. Μ. Σαλμάς, κ. Θ. Μωραϊτης, κ. Κ. Καραγκούνης, κ. Γ. Βαρεμένος, κ. Σ. Λιβανός, ο Περιφερειάρχης κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σ. Κωσταντάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθ. Μαυρομάτης και κ. Λ. Δημητρογιάννης,  οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαρία Παπαγεωργιου, ο κ. Π. Μαρνέζος, κ. Δ. Σκορδόπουλος, ο κ. Κ. Ζώης, ο κ. Β. Φωτάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και πολιτευτές η κ. Χρ. Σταρακά,  η κ. Γ. Μπόκα, ο κ. Θ. Παπαθανάσης.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το μουσικό σχήμα ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΕΣ με τους Τάκη Φώλια, Διονύση Ρήγαλο, Κωστή Πατσιαλό, Λυδία Γεωργακοπούλου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαρίστησε θερμά τους μουσικούς για την εθελοντική τους συμμετοχή,  τον χορηγό Λάμπρο Τσάντζαλο και Γ. Στεργίου, τον ηχολήπτη Σπυριλιώτη Απόστολο, το StudioΠιθάρι, τον ΑΧΕΛΩΟ TV και όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories