Αγρίνιο – Διαδικτυακή ενημέρωση για γονείς

Ενημερωτική δράση από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας
της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού»

Διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας
«Από το Α έως το Ω: μία  Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος)

 

Ενημερωτικό Δελτίο
της Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας
του Δήμου Αγρινίου

 

Το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος Αγρινίου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία  Ακαδημία για Γονείς» (9ος κύκλος), όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού» και μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, ώρα 18:15, ακολουθώντας τον  παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

Το πρόγραμμα της 1ης Συνάντησης έχει ως εξής:

1η Συνάντηση

  • Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024
  • «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο»
    Ρίτα Μωραϊτάκη-Πικρού Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττική Μπροστά”, Επιτροπή Ε.Ε.Ε.Ι. για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων & ενάντια στη βία των ανηλίκων- πρόγραμμα “ΦΟΙΒΟΣ”
    Άρτεμις Κ. Τσίτσικα, Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδ. Κλινική Ε.Κ.Π.Α. -Γ.Ν.Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”, Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας και πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο 2024.

Η αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας
Μπόκα Γεωργία

 

Διαβάστε περισσότερα
με click στο Posted in Αγρίνιο