Διαμαντόπουλος: Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο

 Σπύρος Διαμανόπουλος: Σε καμία περίπτωση
δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε τον κο Λύρο
στον κατήφορο που έχει επιλέξε

Η «εκλογική» αντυιπαράθεση ανάμεσα στον νυν Δήμαρχο Μεσολογγίου και στον επερχόμενο συνεχίζεται. Με δήλωσή του που επικοινώνησε σήμερα 30/11, ο Σπύρος Διαμανόπουλος, στα μέσα ενημέρωσης του νομού απαντά στη χθεσινή δήλωση του Κώστα Λύρου για το… «τραπέζι της ορκομωσίας»

Ολόκληρη η δήλωση του Σπύρου Διαμαντόπουλου, αναφέρει:

«Με έκπληξη διαβάσαμε χθες 29.11.2023  την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε τον κο Λύρο στον κατήφορο που έχει επιλέξει. Ωστόσο αισθανόμαστε την ανάγκη οι δημότες να γνωρίζουν την αλήθεια.

Μέσω της χθεσινής ανακοίνωσης ο κος Λύρος κάνει ότι μπορεί για να μείνει στην ιστορία με αρνητικό τρόπο και να παραπληροφορήσει για άλλη μια φορά τους δημότες. Τελευταία του απόπειρα διαστρέβλωσης των γεγονότων, είναι να βαφτίσει τραπέζι ένα μικρό κέρασμα προς τους δημότες στο χώρο της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής στην οποία αναμένονται να παρευρεθούν πάνω από πεντακόσια άτομα.

 Είναι επίσης προφανές ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαβάλλει τη νέα δημοτική αρχή, προαναγγέλλει δε, ότι σκοπεύει να ταλαιπωρήσει τους δημότες μέχρι τέλους προσφεύγοντας ακόμα και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να πείσει  ότι δεν έχασε.  Ευτυχώς ο σοφός λαός έδωσε μια καθαρή εκλογική νίκη και ένα ξεκάθαρο μήνυμα απομάκρυνσής του από την εξουσία.

Για τα υπόλοιπα περί εύρωστων ταμείων θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Για τα περί έργων δε χρειάζεται να πούμε τίποτα. Ας φροντίσει τουλάχιστον να σταματήσει ο τραγέλαφος με τα φώτα της πλατείας και το δημοτικό φωτισμό γενικότερα γιατί κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως ο Δήμαρχος του σκότους. »

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories