Διακοπές κυκλοφορίας στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Ασφαλτοστρώνεται το τμήμα της ΕΟ Αντιρρίου – Ιωαννίνων,
από τον κόμβο του Νοσοκομείου Αγρινίου μέχρι τον κόμβο Τσίγκα

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτρη Γαλαζούλα διακόπτεται εκ περιτροπής η διεξαγωγή της κυκλοφορίας από σήμερα το πρωί 12 Ιουλίου μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη και από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.

Σύμφωνα με όσα ορίζει η απόφαση

  1. Ο τμηματικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των κινούμενων οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 64+000 έως και την χ/θ 67+500, μεταξύτων ήδη κατασκευασμένων κυκλικών κόμβων και εισόδων/εξόδων από/προς τις παράπλευρες οδούς, με εκτροπή της κυκλοφορίας και διεξαγωγή αυτής, μέσω αυτών.
  2. Η εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και διεξαγωγή της κυκλοφορίας στο ένα ρεύμα, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χ/θ 63+750 έως και την χ/θ 64+000, ώστε να πραγματοποιείται τμηματική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, η οποία θα είναι συνεχόμενη

Μετά την κατασκευή κάθε τμήματος, η ροή εργασιών θα μεταφέρεται στο επόμενο τμήμα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται πάνω στο τμήμα της οδού που έχει ήδη κατασκευασθεί.

 


AgrinioStories