Διαδικτυακή συνάντηση 24/7 – 1η των «Φίλων της Βιοποικιλότητας»

Τη Δευτέρα 24/7
η 1η  διαδικτυακή συνάντηση
της Λέσχης «Φίλων της Βιοποικιλότητας»

Στο πλαίσιο του έργου BEST “Addressing joint Agro- and Aqua- Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»), στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήθηκε μία Λέσχη Φιλίας με επωνυμία «Λέσχη Φίλων της Βιοποικιλότητας» και δραστηριοποιείται στις γειτνιάζουσες περιοχές της τεχνητής λίμνης Πηνειού.

Εκτός από τη διάδοση και τη διατήρηση της εκάστοτε περιοχής, σημαντική βλέψη της λέσχης αποτελεί η ανάπτυξη του μορφωτικού, του τεχνικού και γενικά του επαγγελματικού επιπέδου των μελών της μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, πρόκειται να λάβουν χώρα τρεις (3) διαδικτυακές συναντήσεις/εκπαιδεύσεις με αντικείμενο την καλύτερη κατανόηση του έργου BEST, τους τρόπους παρέμβασης σε περιπτώσεις ανάγκης, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες θεματικές που σχετίζονται με τη βιοποικιλότητα.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η εξοικείωση των μελών στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του αγροτικού και υδάτινου κόσμου μέσα από δράσεις προστασίας και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 και ώρα 11 π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση της Λέσχης, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας το σύνδεσμο: ΕΔΩ

 

 

 

 

 


AgrinioStories