Άρτα – Xωρίς τέλη τα καταστήματα στους δρόμους με έργα

Τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών
που γίνονται σε εξέλιξη έργα για το Open Mall,
αποφασίστηκε να απαλλαγούν
από την υποχρέωση πληρωμής Δημοτικών Τελών

Με εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, που επικυρώθηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, τα καταστήματα που βρίσκονται επί των οδών που γίνονται σε εξέλιξη έργα για το Open Mall, αποφασίστηκε να απαλλαγούν από την υποχρέωση πληρωμής Δημοτικών Τελών.

Έτσι, τα καταστήματα από το ύψος του Αγίου Γεώργιου έως το Μονοπλιό δεν θα πληρώνουν τέλη, τόσο κατά την τρέχουσα περίοδο των εργασιών, όσο και για όλο το 2023.

Η απόφαση αυτή της Δημοτικής Αρχής, έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τους καταστηματάρχες, καθώς ο Δήμος επιθυμεί να έχει πάντα ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Επίσης, μετά από εισήγηση του Δημάρχου στην ΔΕΥΑΑ και η δημοτική επιχείρηση προχώρα στην απαλλαγή των τελών ύδρευσης για όλο το 2023, για τα εν λόγω καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την κατάθεση δικαιολογητικών (αίτηση, λογαριασμό ΔΕΗ, γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος) οι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 26813-62272, αρμόδια υπάλληλος της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Αρταίων κα. Ζωή Χρήστου, ενώ για την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 26810 78768, 26810 70311.

 


AgrinioStories

One thought on “Άρτα – Xωρίς τέλη τα καταστήματα στους δρόμους με έργα

Comments are closed.