Γιατί απουσίαζε ο δήμαρχος Αγρινίου;

«Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου:
Γιατί απουσίαζε ο δήμαρχος Αγρινίου
από τη συνάντηση των Δημάρχων
Μεσολογγίου, Ναυπάκτου & Πάτρας,
που ζητούν μείωση των διοδίων;»

  •  Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών ζητάει απάντηση για την απουσία
    Παπαναστασίου από τη σύσκεψη των δημάρχων για τα διόδια της «Γέφυρας»

Στις 24/1/2023 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας η συνάντηση τριών  Δημάρχων με θέμα το αυξημένο κόστος στα διόδια της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Ναυπακτίας Βασίλης Γκύζας.

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεργασίας για κοινή δράση  με στόχο όχι απλώς την μη αύξηση, αλλά και την μείωση των διοδίων, σε ό,τι αφορά στους διερχόμενους των τριών περιοχών, δεδομένου ότι υπάρχουν εργαζόμενοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και φοιτητές, που την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Και αναρωτιόμαστε εδώ στο Δήμο Αγρινίου, οι κάτοικοι αυτής της περιοχής (πόλη του Αγρινίου, διευρυμένος Δήμος) είμαστε υπεράνω της ακρίβειας στα διόδια της εν λόγω γέφυρας, δεν μας αφορά, προτιμάμε να πληρώνουμε όσο όσο;;;; δεν υπάρχουν εδώ πολίτες που τη χρησιμοποιούν τακτικά;

Η απάντηση είναι επιβεβαιωτική, ναι την χρησιμοποιούμε ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ και θέλουμε η τιμή να μειωθεί, όπως θα το απαιτήσουν οι τρεις Δήμαρχοι , Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας. Ωστόσο ο πρώτος πολίτης του Δήμου Αγρινίου κ. Παπαναστασίου που έπρεπε να παρίσταται και να είναι ο τέταρτος Δήμαρχος σε αυτή τη συνάντηση έλαμψε δια της απουσίας του!

Μπορεί τουλάχιστον εκ των υστέρων να μας εξηγήσει το γιατί;

 


AgrinioStories