Ανοικτή επιστολή, «δεύτερη και τελευταία», Σολτάτου προς Φαρμάκη

«Δεύτερη και τελευταία»,
όπως αναφέρει, ανοιχτή επιστολή, του κ. Σολτάτου
προς τον κ. Φαρμάκη για τη «μη χορήγηση εγγράφων
που αφορούν την λειτουργία του ΤΟΕΒ Παραβόλας»

Με δεύτερη και τελευταία, όπως αναφέρει, ανοιχτή επιστολή του επανέρχεται ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ Παραβόλας και πρώην Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Σολτάτος,  χρησιμοποιώντας βαρείς πολιτικά χαρακτηρισμούς για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, μετά τη «μη χορήγηση εγγράφων που αφορούσαν την λειτουργία του ΤΟΕΒ Παραβόλας».

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο: 

«Αγρίνιο  6 Ιουλίου 2023

Γιώργος Β. Σολτάτος
Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος ΤΟΕΒ Παραβόλας
πρώην Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος
Γρηγορίου Λαμπράκη 35Α Αγρίνιο

Προς: κ. Νεκτάριο Φαρμάκη
Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
Έδρα του
κοιν: Σε κάθε πολίτη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
διά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου

Ανοικτή επιστολή δεύτερη και τελευταία
(Επειδή δεν συγκινήθηκε από την πρώτη)!

κ. Περιφερειάρχη,

Την 4η του Μάη 2023 σας έστειλα επιστολή , η οποία αφορούσε το γεγονός, της μη χορήγησης εγγράφων που αφορούσαν την λειτουργία του ΤΟΕΒ Παραβόλας και του οποίου είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος από την υπηρεσία της Περιφέρειας. Τα έγγραφα αυτά (ως γνωστόν) τα ζητάω από τον Ιούνιο του 2022 και επί ένα χρόνο αρνείστε να μου τα χορηγήσετε, λες και είναι απόρρητα κρατικά μυστικά που πρέπει να περάσουν εκατό χρόνια για να δημοσιευθούν.

Την επιστολή  εκείνη (της 4ης Μαΐου), την δημοσίευσαν,  όσα μέσα θεώρησαν πρέπον να το κάνουν,  στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών.

Και αυτή την επιστολή την αγνοήσατε!

Έτσι εκ των πραγμάτων αναγκάζομαι να γράψω και τούτη για να εκφράσω τόσο την διαμαρτυρία μου, όσο και τις σκέψεις μου για την θητεία σας ως εκλεγμένου Περιφερειάρχη στην Περιφέρειας μας.

κ. Περιφερειάρχη,

Είστε εκλεγμένος Περιφερειάρχης ορκισμένος , μάλιστα, με όρκο θρησκευτικό να υπηρετείτε τους πολίτες. Μία από τις υπηρεσίες σας αυτές είναι να δίνετε και λύσεις εκεί που οι υφιστάμενοι σας το αρνούνται.

Υποτίθεται, ότι είστε Περιφερειάρχης όλων των κατοίκων της Περιφέρειας στην οποία εκλεχτήκατε και όχι μόνο του κόμματος που σας στήριξε.

Υποτίθεται, ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να αγνοείτε τα αιτήματα κανενός πολίτη είτε αυτά  αφορούν  το άτομο του είτε πολύ περισσότερο όταν αφορούν την συλλογική του δραστηριότητα.

Επειδή λοιπόν διαπιστώνω, ότι σχεδόν για όλα τα θέματα του Νομού μας, προτιμάτε την ΣΙΩΠΗ,  δικαιούμαι να σας χαρακτηρίσω με τους παρακάτω ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προσδιορισμούς  και ας επιλέξετε εσείς ποιός ακριβώς σας ταιριάζει:

Είστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

Η παρουσία σας στον Νομό είναι ανύπαρκτη. Περιορίζεται σε εκδηλώσεις και ιδιαίτερα σε εκείνες που ως Αυτοκράτορας απολαμβάνετε το θυμίαμα (λιβάνισμα) και το «Πολυχρόνιο» ως αποκλειστική ευχή (στην θέση του Περιφερειάρχη, βεβαίως, βεβαίως)! Στα προβλήματα του Νομού, μονίμως απουσιάζετε και τεκμηριώνεται την απουσία σας με εκείνη του Πόντιου Πιλάτου!

Η ανυπαρξία σας αυτή είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας σας.

Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

κ. Φαρμάκη είστε ανίκανος να ασκείτε Διοίκηση, σε τέτοιο βαθμό, που ο κάθε υπάλληλος κάνει ό,τι θέλει, όταν θέλει, όπως το θέλει!!! Ακόμα και χωρίς εντολή, όπως συμπερασματικά προκύπτει από την άρνησή σας να μου χορηγήσετε τα έγγραφα που ζητώ για τον έλεγχο στον ΤΟΕΒ Παραβόλας!

«Επί πρόσθετα» είστε και… «ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ».

Είστε αδιάφορος με τα όσα συμβαίνουν στο Νομό, ίσως, γιατί θεωρείτε ότι ακόμα και τίποτα να μην κάνετε (όπως έγραψα και πιο πάνω), δεν υπάρχει άλλη λύση και μοιραία πάλι εσάς θα ξαναψηφίσουν.

Η αδιαφορία σας αυτή σας οδηγεί σε αλαζονεία.

Είστε ΑΛΑΖΟΝΑΣ.

Και η αλαζονεία σας αυτή αποδεικνύεται όχι μόνο από την συμπεριφορά σας απέναντι σε έναν εκλεγμένο Αντιπρόσωπο  του ΤΟΕΒ Παραβόλας, που δεν το «βλέπετε» καν ακόμα και όταν αυτός σας «τραβάει από το μανίκι», αλλά και από το ύφος και την καθημερινή συμπεριφορά σας, απέναντι σε κάθε πολίτη που διεκδικεί τα δικαιώματά του!

κ. Περιφερειάρχη

Θα μπορούσα να καταφύγω στην Δικαιοσύνη και να ζητήσω την χορήγηση των εγγράφων με δικαστικό επιμελητή.  Όμως η διαχρονική πολιτική μου στάση και παιδεία δεν μου  επιτρέπουν να καταφύγω σε δικαστικές διεκδικήσεις για ζητήματα Δημοκρατικής λειτουργίας, που αρκετοί πριν από μένα και με αγώνες πολλούς προσπάθησαν να εγκαθιδρύσουν, χωρίς, δυστυχώς, να το επιτυχαίνουν πάντα.

Επειδή λοιπόν, αμφισβητώ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ευθέως και χωρίς επιφυλάξεις τη Δημοκρατική σας λειτουργία, σας δηλώνω πως, θα κάνω ό,τι μπορώ και όσο μπορώ,  έτσι ώστε η θητεία σας να μην συνεχιστεί!

Γιώργος Β Σολτάτος»

 

Στο link που ακολουθεί δείτε την πρώτη
Ανοικτή επιστολή Σολτάτου σε Φαρμάκη (Μήπως και συγκινηθεί!)

 

(Διατηρήθηκε η μορφολογία του πρωτοτύπου)

Οι ενυπόγραφες απόψεις που δημοσιεύουμε εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories