Αγρίνιο – Ξεκινάει την Πέμπτη 8 Ιουνίου το «Ελληνίς»

Ξεκινάει την Πέμπτη 8 Ιουνίου
ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς»

Με την ταινία «Τhe Banshees of Inisherin – Tα Πνεύματα του Ινισέριν» ξεκινάει, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο θερινός δημοτικός κινηματογράφος «Ελληνίς».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, και αυτό το καλοκαίρι εκτός από τις ταινίες που θα προβάλλονται σε καθημερινή βάση, θα πραγματοποιηθούν και συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και αφιερώματα.

Και φέτος την επιμέλεια του προγράμματος την είχε η κα Χριστίνα Μπαλάσκα, μηχανικός κινηματογράφο είναι ο κ. Ευθύμιος Ευθυμίου και το τηλέφωνο του ταμείου απαντάει στο 26410 56754.

«Το “Ελληνίς” είναι στη συνοικία των δικών μας ονείρων», αναφέρει μεταξύ άλλων το προλογικό σημείωμα του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, «και αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για τα ζεστά βραδιά του Αγρινίου»

Οι προβολές ξεκινούν στις 9:30 το βράδυ και δύο μέρες της εβδομάδα (κάθε Κυριακή και Τετάρτη) αρκεί ένα εισιτήριο για την είσοδο 2 ατόμων.

Μέσα στον Ιούνιο είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συναυλία  με την Αναστασία Μουτσάτσου, τον Alex sid  και τον Δημήτρης Γκοτσόπουλο με τίτλο «οι Άγριες μέλισσες ταξιδεύουν» και αποτελεί ένα reunion με τα τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», που έγραψε ο Alex sid και η Ουρανία Πατέλλη και σφράγισαν μελωδικά τις σκηνές και τα πλάνα της αγαπημένης από το κοινό της τηλεοπτικής σειράς της τηλεόρασης του «Αντέννα» για δύο ολόκληρες σεζόν.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία είναι 12 ευρώ στην προπώληση και 14 ευρώ τη μέρα της συναυλίας.

Δείτε και κατεβάστε ολόκληρο το πρόγραμμα του «Ελληνίς» για το καλοκαίρι ΕΔΩ

 


AgrinioStories