Αγρίνιο – Παρουσίαση: e-οικονομική ταυτότητα

Νέα εφαρμογή από το δήμο Αγρινίου:
e-οικονομική ταυτότητα του δημότη

Στα σημαντικά οφέλη της  εφαρμογής της  Οικονομικής Ταυτότητας του Δημότη αναφέρθηκε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κατά τη διάρκεια παρουσίασης.

Οι δημότες μπορούν από το site του Δήμου Αγρινίου agrinio.gov.gr στο e– οικονομική ταυτότητα δημότη να αναζητούν επτά υπηρεσίες που μπορούν να διεκπεραιώνουν χωρίς να προσέρχονται στην Οικονομική Υπηρεσία.

«Εκσυγχρονίζουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών. Δίνεται  ακόμη ένα εργαλείο στους δημότες μας, ακόμη μία επιλογή να εξυπηρετηθούν  αποτελεσματικά, άμεσα και γρήγορα», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Η εφαρμογή είναι mobileready οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε browser από κινητό τηλέφωνο. Μπορούν να εξαχθούν αρχεία μορφής pdf και xls. Όλα τα δεδομένα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο.

«Ήταν απαίτηση του Δημάρχου να εκσυγχρονιστούν οι υπηρεσίες μας. Όλοι οι υπόχρεοι μπορούν να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής. Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη των υπηρεσιών μας», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Β.Φωτάκης.

 


AgrinioStories