Αγρίνιο: Έκοψε την πίτα η Ακτίνα Εθελοντισμού

Σε μια συμβολική εκδήλωση η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου
έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  στα γραφεία της Ακτίνας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε στα στελέχη να συνεχίσουν την επιτυχημένηπροσπάθεια τους : «Ο εθελοντισμός είναι  ένα μεγάλο κομμάτι του Δήμου Αγρινίου τα τελευταία χρόνια. Μας κάνετε υπερήφανους με τις δράσεις σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους και την ακούραστη  προσπάθεια τους. Είμαι σίγουρος ότι θα  συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο που έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα».

Ευχές στους εθελοντές έδωσε η υπεύθυνη της Ακτίνας κ. Βούλα Γουργολίτσα

Αρτίκου :”Μπορεί η κοπή της βασιλόπιτας να έγινε και φέτος χωρίς τους εθελοντές μας αλλά ξέρουμε ότι οι σκέψεις όλων μας συναντιούνται καθώς όλοι θα ήθελαν να είναι παρόντες.  Η υγεία όμως είναι πάνω από όλα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους εθελοντές για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στις δράσεις της Ακτίνας Εθελοντισμού.

Χάρη και σε εσάς ς ο πήχης μπήκε ψηλά και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Τυχερή φέτος είναι η εθελόντρια Περσεφόνη Φεύγα που κέρδισε το φλουρί μετά από κλήρωση. Καλή χρονιά,  με υγεία,  ευτυχία και πολλές εθελοντικές δράσεις “.

 

 


AgrinioStories