Αγρίνιο – Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023
θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
στην πλατεία Δημοκρατίας.

Στις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου, 9 Δεκεμβρίου 2023, δίνεται το εναρκτήριο λάκτισμα των χριστουγεννιάτικων εκλδηλώσεων με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική παλτεία της πόλης του Αγρινίου. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κ. Έβελυν Τριανταφύλλου. Παράλληλα η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τα  φαναράκια των ευχών να πετάνε ψηλά στον ουρανό.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά δράσεων από συλλόγους και φορείς της πόλης Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Συμμετέχει η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Στις 11:30 το πρωί η Αριάδνη Δάντε σας περιμένει στην Παλιά Δημοτική Αγορά για να μοιραστεί μαζί σας το παραμύθι της Ανάσσας του Πάγου. Η δράση επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους διάφορες εκπλήξεις και έχει σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ. Επιπλέον, οι πωλήσεις του ομώνυμου παραμυθιού στηρίζουν τον Οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στις 6:00 το απόγευμα θα παρουσιαστεί στον ίδιο χώρο (Παλιά Δημοτική Αγορά)  το θεατρικό δρώμενο από τη θεατρική ομάδα «Ocrivas» του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυνούς «Άγιος Αθανάσιος». Την εποπτεία της θεατρικής ομάδας έχει η Ελένη Ζαρκαλή (γραμματέας του συλλόγου). σε σκηνοθεσία-κοστούμια και μουσικ από την ίδια την ομάδα.

Στη συνέχια και στον ίδιο χώρο, στις 8:00 το απόγευμα, το Καλλιτεχνοχώρι– Παιδικό και προσχολικής ηλικίας θέατρο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Το δώρο της παπλωματούς». Στο τέλος όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε με τα τμήματα της κιθάρας, του φλάουτου και της φλογέρας, χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Υπεύθυνη της ομάδας είναι η Μαίρη Τσιρώνη και εκτός από τη θεατρική ομάδα συμμετέχουν: Κιθάρα: Γιάννης Λαζούρας, Φλάουτο-Φλογέρα: Πόπη Αργυροπούλου, Σκηνικά και μάσκα: Κατερίνα Μπιλίνη

Η μέρα θα ολοκληρωθεί στις 8:00 το απόγευμα με το DJPARTY στη Μαγική Αυλή  – Παγοδρόμιο που έχει εγκατασταθεί στο ανοικτό δημοτικό πάρκινγκ της οδού Καλλέργη

 

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΑΓΡΙΝΙΟ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Αγρίνιο