Αγ. Εν. Καθηγητών: Περιφρουρούμε τις κατακτήσεις

«Αγωνιστική Ενότητα Καθηγητών – Ανεξάρτητο Μέτωπο»
Περιφρουρούμε τις κατακτήσεις και τα δημοκρατικά μας δικαιώματα

Ως γνωστόν το Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχει προσκαλέσει όλους τους καθηγητές μόνιμους και αναπληρωτές στην ψηφοφορία που θα γίνει αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 σε δύο εκλογικά κέντρα, το πρώτο στο Αγρίνιο, στον Παλαιό σταθμό του τρένου στο χώρο που στεγάζονται οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και το δεύτερο στην Αμφιλοχία, σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας με έναρξη τις 11:00 πμ έως 17:00 μμ.

Στις εκλογές αυτές μία από τις παρατάξεις που συμμετέχουν είναι και η παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα Καθηγητών – Ανεξάρτητο Μέτωπο» η οποία σε ανακοίνωση που μας έστειλε σημειώνει:

«Σε ένα κόσμο τόσο τραγικά μεταλλαγμένο, καταλαβαίνουμε γιατί οι ποιητές μελαγχολούν και βιάστηκαν να φύγουν…»

Συναδέλφισσα / συνάδελφε

Την Πέμπτη 17 Μάρτη ψηφίζουμε δια ζώσης, μετά από δύο χρόνια, για νέο Δ.Σ. στη Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νιας, κόντρα στους αντισυνδικαλιστικούς και αντιεκπαιδευτικους νόμους της κυβέρνησης. Ξεπερνάμε τον αυταρχισμό, τον φόβο, τον παραγοντισμό και τις αναστολές τις οποίες μεθοδεύει η κυβέρνηση, με την απαγόρευση ελεύθερων συνδικαλιστικών εκλογών. Περιφρουρούμε τις κατακτήσεις και τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, σε αντίθεση με την κοινωνική και την εκπαιδευτική οπισθοδρόμηση, που επιδιώκει η υπουργός και η κυβέρνηση της.»

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

ΑΕΚ-ΑΜ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17-03-2022

και εδώ το ψηφοδέλτιο:

ΑΕΚ-ΑΜ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΛΜΕ 2022

 


AgrinioStories