«Το Λάλον Ύδωρ» – Γέμισε η Ιτέα με τη συναυλία του Κότσιρα

Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο
η προβλήτα και τα παράλια της Ιτέας

Η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα

Το τέταρτο μουσικό δρώμενο
του 6ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ»

Μία ζεστή βραδιά εξαιτίας του καύσωνα, γεμάτη όμως από τη μαγεία του ολόγιομου φεγγαριού που καθρεφτιζόταν στη θάλασσα της Ιτέας και τα μουσικά ακούσματα από τα διαχρονικά τραγούδια που ερμήνευσε ο Γιάννης Κότσιρας με τους εξαιρετικούς μουσικούς του και τις Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου. Μία μεγάλη παραγωγήτου 6ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ», που έλαβε χώρα στην προβλήτα της Ιτέας με τεράστια ανταπόκριση του κόσμου.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Δήμητρα Μπουλούζου φωνή/βιολί, Άκης Κατσουπάκης πλήκτρα, Βαγγέλης Μαχαίρας μπουζούκι, HρακλήςΠαχίδης τύμπανα, Γιάννης Πλαγιαννάκος μπάσο, Κώστας Μιχαλός κιθάρες, Στρατής Καραδημητράκης/Λάμπρος Μπούνας. Επιμέλεια ήχου Μανώλης Μπράτσης.

Τα επόμενα μουσικά δρώμενα από «Το Λάλον Ύδωρ» θα ακολουθήσουν μέσα στον Αύγουστο, ταξιδεύοντας προς τα δυτικά της Φωκίδας: στις 3 Αυγούστου στο Γαλαξίδι με τους Σαβίνα Γιαννάτου και Σπύρο Μάνεση, στις 6 Αυγούστου στην Ερατεινή με τις Στέλλα Κονιτοπούλου και Βασιλική Καρακώστα, στις 11 Αυγούστου στο Λιδωρίκι με την Ελένη Βιτάλη και τους Τζουμ και στις 12 Αυγούστου στο Κροκύλειο, ολοκληρώνοντας με το Γιάννη Διονυσίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *