Ξηρόμερο 13/12 – Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Ξηρομέρου, την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023

H πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου του δήμου Ξηρομέρου καλεί σε Τακτική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 13 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 07:00 μ.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ψήφισμα για την προτεινόμενη αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη της Ελληνικής Επικράτειας (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
  2. Γνωμοδότηση για τις μεταβολές Σχολικών Μονάδων Α/ΒΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης για το Σχολικό έτος 2024-2025 (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπαμπούρης Κων/νος)
  3. Διαγραφή τελών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν. 5013/2023 και το άρθρο 174 του Ν. 3463/2006 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
  4. Καθορισμός χρηματικού ορίου των υποτροφιών για τους δικαιούχους της «δωρεάς εν ζωή» Βασιλικής Λιδωρίκη, το γενος Παπαπέτρου, για το ακαδημαϊκό ετος 2023-2024  (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
  5. Αποδοχή αιτήματος του Α/Τ Αστακού περί ΄Δωρεάς ηλεκτρονικού υπολογιστή για κάλυψη άμεσων λειτουργικών αναγκών΄ (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
  6. Έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περάτωσης των εργασιών του έργου, «Συντήρηση Αντιπυρικών Ζωνών Δήμου Ξηρομέρου» ανάδοχου Κελεπούρη Γρηγορίου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

 

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Αιτωλοακαρνανία