Ζαμπάρας: Απογοητευτική η κατάσταση στο «Μιχάλης Κούσης»

Μίλτος Ζαμπάρας για το Δημοτικό
Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»

Απογοητευτική η κατάσταση

 Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτος Ζαμπάρας και ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Μεϊκόπουλος, με θέμα την κακή κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Εδώ και καιρό έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας εικόνες από τις απογοητευτικές συνθήκες που αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που αθλούνται στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές στην Ερώτηση τους: «Το ταρτάν του σταδίου είναι κατεστραμμένο με μεγάλες λακκούβες και εξογκώματα που δημιουργούν μια επικίνδυνη συνθήκη άθλησης. Από το 2021 είχαν δεσμευθεί τα απαραίτητα χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αλλά τρία χρόνια μετά δεν έχει προχωρήσει η αντικατάστασή του».

Ο αθλητικός χώρος του σταδίου χρησιμοποιείται καθημερινά από πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα και να μην μπορούν να αθληθούν σωστά αλλά κυρίως να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και να αποφεύγουν να το χρησιμοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι βουλευτές ερωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς, εάν θα προχωρήσουν άμεσα στην αναγκαία χρηματοδότηση και στα αναγκαία έργα αποκατάστασης και με πιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου.


Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία