Ξηρόμερο 21/3 – Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

Συνεδριάζει την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, στις 07:30 μ.μ, το απόγευμα στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Αστακού, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση επί της αιτήσεως – αναφοράς Μπότσιου Γεράσιμου, σχετικά με την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Ξηρομέρου.
  2. Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του κτιρίου στο οποίο στεγαζόταν το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Κατσαούνης Ελευθέριος).
  3. Έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) ΝΠΔΔ ΄Πολιτισμός Περιβάλλον και Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου’ οικ. έτους 2023 (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπαμπούρης Κων/νος).
  4. Έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) ΝΠΔΔ ΄Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου’ οικ. έτους 2023  (Εισηγητής ο Δημοτικός Σύμβουλος Ντίνος Απόστολος).
  5. Αναμόρφωση Π/Υ οικ. έτους 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
  6. Ορισμός δικηγόρου για έγκριση υλοποίησης δέσμης ενεργειών για την προστασία ιδιοκτησιακών – κυριαρχικών δικαιωμάτων του Δήμου επί των «εθνικών» γαιών (δασικές, χορτολιβαδικές και βοσκήσιμες εκτάσεις κλπ), σύμφωνα με το Ν. ΔΝΖ/1912 (Εισηγητής ο Δήμαρχος Ξηρομέρου).
  7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και στο κτίριο του Γυμνασίου Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
  8. Έγκριση αύξησης ωραρίου εργασίας υπαλλήλου ΙΔΟΧ (μερικής απασχόλησης) ειδικότητας ΥΕ Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων (Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο Φυτειών) (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος  Σωτήρης Γερόλυμος).
  9. Λήψη απόφασης σχετικά με την εισηγητική έκθεση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που αφορά το αίτημα της κας Τσιγάλογλου Αναστασίας, για τροποποίηση σχεδίου πόλης Αστακού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
  10. Καθορισμός τέλους αιγιαλού και παραλίας (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).

 


AgrinioStories