ΤΕΕ – Πρώτη συνάντηση της ΔΚΜ – Συνεργαζόμενοι

Σε κλίμα νίκηςπραγματοποιήθηκε
η πρώτη συνάντηση της ομάδας ΔΚΜ – Συνεργαζόμενοι

Όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ αιτωλοακαρνανίας συναντηθήκαν χθες 02/04/2024 σε αίθουσα ξενοδοχείου στην πόλη του Αγρινίου.

Σκοπός της πρώτης συνάντησης ήταν η γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων και η χάραξη της στρατηγικής για την προεκλογική περίοδο.

Παρουσία του απερχόμενου προέδρου και αντιπεριφερειαρχη κου ΛΙΝΟΥ ΜΠΛΕΤΣΑ οποίος στην τοποθέτηση του εξέφρασε την αισιοδοξία του για την νίκη ενώ έδωσε και τις πολύτιμες εμπειρίες του.

 

 

 

 

 

 

Ο επικεφαλής της ομάδας κος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΑΤΑΣ αφού ευχαρίστησε τον κάθε υποψήφιο για την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία έδωσε βήμα σε κάθε μέλος να συστηθεί και να τοποθετηθεί.

Στη τοποθέτηση του ο κος ΚΑΝΑΤΑΣ ζήτησε από τα μέλη της ομάδας να του αναφέρουν μέσα στις επόμενες μέρες 5 προτάσεις για το πως σκέφτονται και περιμένουν να δράσει το περιφερειακό τμήμα την επόμενη τετραετία. Ανέλυσε τις στρατηγικές κινήσεις και περιοδείες που θα κάνει η ομάδα κατά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας. Στην ομιλία του ο κος ΚΑΝΑΤΑΣ αφού ευχαρίστησε και του τρεις προηγούμενους προέδρους (ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΡΟΚΟ,ΜΠΛΕΤΣΑ) ανέλυσε τo δικo του όραμα για την επόμενη τετραετία.

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *