Συντονιστικό Αγρίνιο Καρπενήσι – Χαιρετίζουμε την πρόταση του ΤΕΕ

Χαιρετίζουμε την πρόταση του ΤΕΕ
Να πάρει πρωτοβουλία άμεσα ο Περιφερειάρχης
για τη σύσταση επιτροπή διεκδίκησης του έργου

Τα μέλη του συντονιστικού για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι χαιρετίζουν τη σημερινή πρόταση του ΤΕΕ (17/4/2024) για μείωση κόστους του έργου και της διαδρομής.

Συγχαίρουν τα ΤΕΕ Αιτωλ/νίας και Ανατολικής Στερεάς για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα για το έργο αυτό και επίσης την ομάδα εργασίας του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας για την αναλυτική παρουσίαση της πρότασής του για τον δρόμο. Επίσης, ευχαριστούν για την παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση και τη στήριξή του τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Στασινό.

Συμφωνούμε ότι πλέον μπορεί το πολιτικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας να επισκεφθεί το Υπουργείο και να διεκδικήσει το έργο με επιστημονικά τεκμηριωμένο φάκελο. Δεν υπάρχει πλέον το άλλοθι ότι το έργο είναι ασύμφορο.

Γι’ αυτό, καλούμε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη να πάρει την πρωτοβουλία και να καλέσει το πολιτικό και αυτοδιοικητικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας με θέμα τη σύσταση επιτροπής διεκδίκησης του έργου. Με χρονοδιάγραμμα και διακριτές φάσεις.

Είναι η απόρροια της συγκέντρωσης της 31ης Μαρτίου όπου η πρόταση του συντονιστικού για σύσταση επιτροπής έγινε άμεσα αποδεκτή από όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους που παρευρίσκονταν εκεί στέλνοντας το μήνυμα: ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Είναι κάτι που περιμένει ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας εδώ και δύο χρόνια τώρα, όταν το θέμα αυτό τέθηκε στη σύσκεψη του Μαρτίου του 2022. Ήρθε η ώρα το πολιτικό προσωπικό να διεκδικήσει και δε χωρά καμία άλλη αναβολή και δικαιολογία.

Το συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι


Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία