Συγχαρητήρια επιστολή Λύρου στην Δρ. Ολ. Βικάτου

Ο Κώστας Λύρος  έστειλε
συγχαρητήρια  επιστολή
στην  Αρχαιολόγο, Δρ. Ολυμπία Βικάτου

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος  σε συγχαρητήρια  επιστολή του στην  Αρχαιολόγο, Δρ. Ολυμπία Βικάτου, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,  η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού επισημαίνει  τα εξής:

«Αγαπητή κ. Βικάτου,

Δεχθείτε, παρακαλώ, τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια με αφορμή την επάξια ανάληψη των καθηκόντων σας στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία και το πάθος για προσφορά και δημιουργία που σας διακρίνει, αποτελούν εχέγγυα για μια εξίσου επιτυχημένη σταδιοδρομία, επωφελή για την κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στο Δήμο μας, το έργο σας, την προσήλωση σας και την κατάθεση ψυχής σε κάθε εγχείρημα.

Η πιο σπουδαία παρακαταθήκη, το ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ , ένα επίτευγμα για το οποίο καταβάλλατε  μεγάλο αγώνα και προσπάθεια και πλέον αποτελεί ένα στολίδι στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Η συμβολή σας στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Πλευρώνας, της Καλυδώνας και των Οινιάδων, ως άξια συνεχίστρια του έργου του Επίτιμου Γενικού Διευθυντή Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Λάζαρου Κολώνα, υπήρξε πλούσια και καθοριστική.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο σας.

Με εκτίμηση

Κώστας Λύρος»

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Μεσολόγγι