Στη λαϊκή αγορά Αγρινίου κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλ/νίας
επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά Αγρινίου

 

«Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και δίπλα στον πολίτη»

 

Ενημερωτικό Δελτίο
της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας

 

Το Σάββατο 27-01-2024, κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Αιτωλοακαρνανίας αποτελούμενο από τον Γραμματέα κ. Γεώργιο Ζήσιμο και τα μέλη, κα Ιωάννα Καλημέρη, κα Γεωργούλα Παππά και κα Γεωργία Σαξάμη, μαζί με την Βουλευτή του Νομού κ. Χριστίνα Σταρακά, το μέλος της Κ.Π.Ε. κ. Δημοσθένη Καπώνη και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Χρήστο Κωστακόπουλο, επισκέφθηκαν την λαϊκή αγορά Αγρινίου όπου διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια γιατις θέσεις του κινήματος για την ακρίβεια και το αυξανόμενο κόστος ζωής.

Συνομιλήσαμε με τους παραγωγούς της περιοχής μας και τους πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους, τις ανησυχίες και τον προβληματισμό τους για την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση αλλά και για το τι μέλει γενέσθαι.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και δίπλα στον πολίτη. Θα συνεχίσουμε δυνατά την ενημέρωση για την αισχροκέρδεια που επιτρέπει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε για την επίσκεψη και η βουλευτής του Κινήματος Χριστίνα Σταρακά, τα στελέχη του Κινήματος είχαντην ευκαιρία να συναντήσουν πολίτες, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ακούσουν από πρώτο χέρι τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση τους για τα ήδη συρρικνωμένα εισοδήματά τους, τα οποία μειώνονται ακόμα περισσότεροαπό την παρατεταμένη ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης και το υπέρογκο κόστος στα τιμολόγια των παρόχων ενέργειας.

Η Χριστίνα Σταρακά υπογράμμισε στις δηλώσεις της: «Η ακρίβεια και οι έμμεσοι φόροι φέρουν την υπογραφήτης κυβέρνησης Μητσοτάκη και τσακίζουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προς όφελος των συμφερόντων της οικονομικής ολιγαρχίας. Στο ΠΑΣΟΚ συνεχίζουμε την πορεία προς το λαό και εντείνουμε τις παρεμβάσεις μας, προτείνοντας βασικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, όπως η μείωση του συντελεστή ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα, ο μηδενικός ΦΠΑ για προϊόντα όπως το βρεφικό γάλα, η μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης, και ο αυστηρός έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές. Στήριξη στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει στήριξη σε πολιτικές για αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη απέναντι στα καταστροφικά οικονομικά μέτρα και τον πληθωρισμό της απληστίας της Νέας Δημοκρατίας.»

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία