Σταμνά και Αγγελόκαστρο: Αισθητική αναβάθμιση των εισόδων

Παραδόθηκαν σε χρήση δυο ακόμη χώροι αναψυχής
σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο στην ΠΕ Αιτωλ/νίας

 

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Σταμνάς και Αγγελοκάστρου ΠΕ Αιτωλ/νίας
επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024
ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,
συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Αιτωλ/νίας

Θανάση Μαυρομμάτη και Υποδομών – Έργων Βασίλη Γιαννόπουλο

 

Ενημερωτικό Δελτίο
της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

 

Στις εισόδους των δύο οικισμών ολοκληρώθηκε η αισθητική αναβάθμιση στο πλαίσιο της δράσης εκσυγχρονισμού και ανάδειξης οδών του οδικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας.  Παιδικές χαρές, όργανα γυμναστικής, τραπέζια παιχνιδιών, αλλά και επιλεγμένος εξοπλισμός(φωτιστικά σώματα, παγκάκια, τραπεζόπαγκοι, ζαρντινιέρες), με σημεία πληροφόρησης, ξύλινες περιφράξεις και φυτεύσεις αναζωογονούν τις περιοχές, ώστε κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους αναψυχής για ανθρώπους κάθε ηλικίας.

«Δύο ακόμα χώροι αναψυχής, σε Σταμνά και Αγγελόκαστρο, που δημιουργήθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανήκουν πλέον στις τοπικές κοινωνίες, σε μικρούς και μεγάλους.  Ομορφαίνουμε τον τόπο μας και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Και αυτό έχει μεγάλη αξία για όλους μας!» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, υπενθυμίζοντας ότι αντίστοιχες παρεμβάσεις γίνονται σε 186 οικισμούς και στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, καθώς επίσης με τους Προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων Σταμνάς Χρήστο Γαντζούδη και Αγγελοκάστρου Παναγιώτη Κουτούμπα

 

Διαβάστε περισσότερα
με click στο Posted in Δ. Ελλάδα