Σπολάιτα | 15/7 | Δωρεάν εξετάσεις



| Δήμος Αγρινίου – Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου |

Σπολάιτα: βασικές μετρήσεις υγείας για όλους, στο Αγροτικό Ιατρείο


Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις πραγματοποιούνται σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουλίου, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., στο Αγροτικό Ιατρείο Σπολάιτας. Οι πολίτες μπορούν να κάνουν μετρήσεις σακχάρου, χοληστερίνης, αρτηριακής πίεσης και οξυγόνου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τη δράση οργανώνουν το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου. Με ανακοίνωσή τους καλούν τους κατοίκους να συμμετάσχουν, επισημαίνοντας τη σημασία του έγκαιρου ελέγχου.

Η πρόληψη, βέβαια, δεν μπορεί να περιορίζεται στην ατομική ευθύνη ούτε σε μεμονωμένες δράσεις. Χρειάζεται σταθερή, δωρεάν και ισότιμη πρόσβαση όλων σε οργανωμένες δημόσιες υπηρεσίες υγείας, ιδιαίτερα στα χωριά όπου οι δυνατότητες εξέτασης παραμένουν περιορισμένες.

 

 

 

Περισσότερα από AgrinioStories

Ἐν Ἀγρινίῳ τῇ 15ῃ Ιουλίου 1896: Ίδρυση του «Εργάνη Αθηνά»

Ναύπακτος | 17/7 – 19/7 | Έρχεται το AHEPA cup beach volley

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *