...
| Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου |

Όχι στο λουκέτο των ΕΛΤΑ
| Διαμαρτυρία συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου για το κλείσιμο ταχυδρομείων|
Έντονη είναι η αντίδραση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το κλείσιμο 204 ταχυδρομικών καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα – και φυσικά και στην Αιτωλοακαρνανία. Οι συνταξιούχοι κάνουν λόγο για πλήγμα στις τοπικές κοινωνίες και ζητούν να μην κλείσει κανένα κατάστημα, τονίζοντας πως τα ΕΛΤΑ αποτελούν δημόσιο αγαθό και κοινωνική ανάγκη. Αντί για λουκέτα και απολύσεις, τονίζουν, χρειάζονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και βελτίωση των υποδομών, ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και η πρόσβαση των συνταξιούχων σε όλες τις βασικές υπηρεσίες.
Ακολουθεί η ανακοίνωση
Μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για το κλείσιμο204 ταχυδρομικών καταστημάτων (ΕΛΤΑ) στην Ελλάδα (φυσικά και στην Αιτ/νία), το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων διαμαρτύρεται και ζητά να μην κλείσει κανένα.
Τα ΕΛΤΑ και όλο το δίκτυο αποτελεί κοινωνική ανάγκη και υποχρέωση του κράτους. Αντί για λουκέτα και απολύσεις εργαζομένων χρειάζονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και βελτίωση των υποδομών για να εξασφαλίζεται η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Πρέπει να διασφαλιστεί ότι και εμείς οι συνταξιούχοι θα έχουμε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες ( επιστολές, δέματα, συντάξεις).
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Βασίλειος Νικάκης Κωνσταντίνα Βλάχου
————————————————————
Οι ανακοινώσεις που δημοσιεύουμε στη στήλη αυτή
προωθούν δράσεις και απόψεις των συντακτών τους,
χωρίς να συμπίπτουν απαραίτητα με τις απόψεις και τις επιλογές μας

