Πρόσκληση στη διεθνή έκθεση gastvrij rotterdam 2023

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
σε συνεργασία
με τηνΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας
συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Gastvrij Rotterdam 2023

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τηνΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Προώθηση/προβολή αλιευμάτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εσωτερική αγορά και Τρίτες Χώρες» (ΟΠΣ 5076713), του ΕπιχειρησιακούΠρογράμματος«Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020» συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Gastvrij Rotterdam 2023 και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό, επιχειρηματία μεταποιητή προϊόντων Αλιείας όπως Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού, να δηλώσει τη διάθεση συμμετοχής του έως τις 18Αυγούστου 2023, στο grombol@epimetol.gr.

 Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην Έκθεση θα υλοποιηθούν δράσεις γαστρονομίας και υποστήριξης των επιχειρήσεων  με στόχο:

 • την ενίσχυση των εμπορικών δικτύων,
 • τη δημιουργία θεμελίων brandname για τα προωθούμενα προϊόντα,
 • την εδραίωση της αναγνωσιμότητας & τις ιδιαιτερότητάς τους,
 • και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους,

δημιουργώντας το πλαίσιο αναφοράς και για μελλοντικές ατομικές προσπάθειες εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων καιδιαμορφώνοντας  έναν πολλαπλασιασμό των αποτελεσμάτων της Πράξης ακόμα και μετά τη λήξη της.

Προϊόντα που προβάλλονται στα πλαίσια της πράξης

Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού.

Gastvrij Rotterdam 2023

Η Gastvrij Rotterdam είναι μια διάσημη εμπορική έκθεση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ρότερνταμ και επικεντρώνεται στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης.

Αυτή η εκδήλωση προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου μια μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν, να ανακαλύψουν νέες τάσεις και να ανταλλάξουν γνώσεις.

Η 10η έκδοση του GastvrijRotterdam θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο RotterdamAhoy.

 Γιατί συμμετέχουμε

Η φιλοξενία, η εμπειρία και η ποιότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της Διεθνής Έκθεσης φιλοξενίας GastvrijRotterdam.

Η Διεθνής Έκθεση Φιλοξενίας έχει αποδειχθεί σε προηγούμενες εκδόσεις ότι είναι μια δράση εξωστρέφειας με υψηλή ποιότητα για φιλόδοξους επαγγελματίες της φιλοξενίας και όχι μόνο.

Προσφέρει μια επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον κλάδο, καθώς και μια πλήρη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών τροφίμων και μη. Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να απολαύσουν 500 εκθέτες, διάφορα εργαστήρια, επιδείξεις, masterclasses, διαγωνισμούς και γευσιγνωσίες με διάσημους σεφ, masterchef, Masters of Wine και κορυφαίους γαστρονόμους.

Στατιστικά στοιχεία προηγούμενης διοργάνωσης

 • Εκθεσιακός Χώρος: 80.000 τ.μ.
 • Περισσότεροι από 000 επαγγελματίες 40 χώρες.
 • Περισσότεροι από 500 εκθέτες από 40 χώρες.
 • Το 90% των επισκεπτών είναι επαγγελματίες.

Πρακτικές πληροφορίες :

Ώρες λειτουργίας. Το GastvrijRotterdam λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο RotterdamAhoy.

 • Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 11:00 -18:00
 • Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 11:00 -18:00
 • Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 11:00 -18:00
 • Διαδρομή προς το RotterdamAhoy. Το GastvrijRotterdam λαμβάνει χώρα στις Αίθουσες 2, 3, 4, 5 και 6 στο RotterdamAhoy. Το RotterdamAhoy είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε όλους τους δρόμους εξόδου στο Ρότερνταμ.

Χρήσιμα links

 


AgrinioStories