Πιστιόλας: Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος

Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού:
εμείς και οι άλλοι
Η αντιπολίτευση δεν ξεκίνησε ακόμη

  • Ανακοίνωση της δημοτικής
    παράταξης Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά

Η παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά», παρακάμπτει τις προσβλητικές αναφορές του σε πλήρη σύγχυση δημάρχου, καθώς δεν επιθυμεί να μετατρέψει σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης τα μείζονα ζητήματα που σοβαρά επιτέλους πρέπει να απασχολήσουν το Δήμο Αγρινίου.

Και απαντά επί της ουσίας:

Το ποιος υπηρέτησε τον τόπο του, αυτός που επί μια δεκαετία δεν έφερε το παραμικρό απτό αποτέλεσμα και που επί τέσσερα χρόνια είχε το εργαλείο να αραχνιάζει στα συρτάρια του ή εκείνοι που δημιούργησαν συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης για την περιοχή τους, ας το κρίνουν οι δημότες.

Σε ότι αφορά τη δική μας πρόταση, εκτός του προγράμματος που καταθέσαμε προεκλογικά, τονίσαμε στην ανακοίνωσή μας  το «ΔΙΑΖΩΜΑ» από, το Νοέμβριο του 2019 κατέθεσε την «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση για τη Διαδρομή Φύσης και Πολιτισμού Αιτωλοακαρνανίας» όπως έπραξε και για πλείστες άλλες περιοχές. Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν επισκεφθεί τον ιστότοπο του Διαζώματος, σε πολλές άλλες περιοχές, οι εκεί αρμόδιοι φορείς φρόντισαν να αξιοποιήσουν αυτή την προσφορά και όχι μόνο ενέταξαν στις ΟΧΕ τις «Διαδρομές», αλλά προχώρησαν στη δημιουργία υποδομών και όλων των κατάλληλων εργαλείων, ώστε αυτές να αποτελούν βασικό άξονα της αναπτυξιακής τους πολιτικής. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, έχουν ήδη συγκροτηθεί μέχρι και οι φορείς λειτουργίας.

Στις 13 Δεκεμβρίου «αντί άλλης παρέμβασης στο πλαίσιο διαβούλευσης» καταθέτουμε τη μελέτη του Διαζώματος.

Ο κ. δήμαρχος αναφέρθηκε σε προτάσεις φορέων, μη διευκρινίζοντας αν και πόσες ήταν μετά την παράταση που σύρθηκε να δώσει στη διαβούλευση, ύστερα απ’ την παρέμβασή μας. Ενθαρρύνουμε τους φορείς και τους πολίτες μεμονωμένα να συμμετέχουν σε ανάλογες διαδικασίες και να καταθέτουν προτάσεις και απόψεις. Σημειώνουμε, μόνο, ότι στην αγωνία του να απαξιώσει τη δική μας παρέμβαση, ο δήμαρχος απαξιώνει και το «Διάζωμα», προσφέροντας πολύ κακές υπηρεσίες στον τόπο.

Κατά τα λοιπά, συνιστούμε ψυχραιμία. Και έτερον ουδέν.

 


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις
που αφορούν στο ΑΓΡΙΝΙΟ
κάνοντας clik πάνω στο λογότυπο που ακολουθεί

AgrinioStories Αγρίνιο