Παπαναστασίου: «Ήρθε η ώρα για pressing»

Παπαναστασίου: Ήρθε η ώρα για pressing
Μπροστά σας έχετε τις ελπίδες των κοινωνιών μας

Με τη συμμετοχή  αθλητών, σωματείων και συλλόγων  από τον Δήμο Αγρινίου διεξάγεται η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα το  «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό» στην Πάτρα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, του πρ. της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Δημάρχων της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου στην ομιλία του αναφέρθηκε στο σύνολο των υποδομών  και των διαθέσιμων αθλητικών χώρων αλλά και στις σημαντικές επιδόσεις των αθλητών και των αθλητριών μας:

«Θα πρέπει όπου υπάρχει έλλειμμα υποδομών η Πολιτεία να συνδράμει. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην άθληση. Για  τον Δήμο  Αγρινίου  η κατασκευή ενός μεγάλου κλειστού γηπέδου και μιας πισίνας 50 μέτρων δεν είναι σκοπός,  είναι απαίτηση. Έπρεπε να είχαν ήδη γίνει.Εμείς χτίζουμε επίθεση από την άμυνα. Για μεγάλο διάστημα  αναβαθμίζουμε και συντηρούμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις με δικά μας χρήματα προκειμένου να ανταποκριθούμε  στις απαιτήσεις των αθλούμενων.

Ήρθε η ώρα για pressing. Μπροστά σας έχετε τις ελπίδες των κοινωνιών μας. Ζητάμε τη στήριξη σας για να αναβαθμίσουντην αθλητική τους καθημερινότητα, να αναπτύξουν τη δυναμική των σωματείων και να βγούν μπροστά δυναμικά. Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά η Πολιτείααναλαμβάνει  μια ανάλογη πρωτοβουλία και γι αυτό οφείλουμε να σας συγχαρούμε. Για πρώτη φορά γίνεται καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων με τον «ΠΕΛΟΠΑ» και δημιουργείται μητρώο αθλητικών σωματείων.

Ο Δήμος Αγρινίου ανταποκρίθηκε από την αρχή γιατί κατανοήσαμε την σπουδαιότητα της καινοτόμας  πρωτοβουλίας. Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας και δηλώνουμε παρών στο κάλεσμα σας να  συνδιαμορφώσουμετο μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας», ανεφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 


AgrinioStories