Παπαναστασίου: Αδιανόητο το κλείσιμο ΕΟΠΥΥ Αγρινίου

Ο Γιώργος Παπαναστασίου
«Είναι αδιανόητη  οποιαδήποτε συζήτηση
για κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ  Αγρινίου»

Οι εργαζόμενοι τον ενημέρωσαν για τη φημολογούμενη μεταφορά της υπηρεσίας στο Μεσολόγγι.

Όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι  το ενδεχόμενο κλεισίματος της υπηρεσίας και του φαρμακείου του Οργανισμού και η μεταφορά τους στο Μεσολόγγι  αποτελεί απόφαση με εγκληματικές  προεκτάσεις για τους κατοίκους του μεγαλύτερου Δήμου της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Γ. Παπαναστασίου επικοινώνησε άμεσα με το γραφείο του Υπουργού Υγείας και έθεσε το ζήτημα επισημαίνοντας τις σοβαρές συνέπειες μιας αντίστοιχης απόφασης :

Είναι αδιανόητη  οποιαδήποτε συζήτηση για κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ  Αγρινίου. Είναι ανεπίτρεπτο  να θέτουν προ τετελεσμένου χιλιάδες ευάλωτους συνανθρώπους μας και να τους υποβάλλουν σε μια οδυνηρή διαδικασία. Είχα έγκαιρα θέσει το ζήτημα με επιστολή προς τη Διοικητή του ΕΟΠΥΥ και σήμερα επικοινώνησα με  συνεργάτες του Υπουργού Υγείας προκειμένου να τους  ενημερώσω για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στο Αγρίνιο. Αναντίρρητα στεκόμαστε στο πλευρό των  συμπολιτών μας και των εργαζόμενων και δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε πίεση  για την αποτροπή ενός  τεράστιου λάθους».

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου μετείχαν οι κ. Απ. Διώτης, Θ. Καρβούνης και οι κ.  Α. Κατσίκα, Μ. Σαμουρίδου και  Α.Μπίνα.


AgrinioStories