Αγρίνιο – Άσφαλτος σε τμήμα της 25ης Μαρτίου

Ασφαλτοστρώνεται μεγάλο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου
Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν
με τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας διαγράμμισης

 

Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται με την ασφαλτόστρωση μεγάλου τμήματος  της οδού 25ης Μαρτίου, πρώην  Μάνου Κατράκη, και γίνεται ασφαλές και λειτουργικό για  οδηγούς και πεζούς.

Συγκεκριμένα,  ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού  25ης Μαρτίου από την οδό Αγ. Ιωάννου Ρηγανά (φανάρια) έως την οδό Φιλελλήνων (νέος κυκλικός κόμβος).

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με τοποθέτηση κάθετης και οριζόντιας διαγράμμισης.  Οι εργασίες υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του έργου της «Λειτουργικήςαναβάθμισηςτου Επιχειρηματικού Κέντρου στη Νοτιοανατολική Είσοδο πόλης Αγρινίου»από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» .

 

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουεπισκέφθηκε το έργο και  είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών που εκτελούνται: «Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στην περιοχή  με την ασφαλτόστρωση της οδού 25ης Μαρτίου. Το συγκεκριμένο έργο είναι τμήμα ολοκληρωμένου  σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα  σύνολο παρεμβάσεων που ήδη υλοποιήθηκαν στη Νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου. Με ικανοποίηση παρακολουθούμε το σχέδιο μας να παίρνει σάρκα και οστά εξασφαλίζοντας καλύτερο επίπεδο ζωής στους συμπολίτες μας.

Η προσπάθεια  να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή».

 


AgrinioStories