Παντιώρα: «Συντάσσομαι στο πλευρό του Στ. Κασσελάκη»

Φωτεινή Παντιώρα
Δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη

«To 2011 με πίστη στο όραμα του Αλέξη Τσίπρα εντάχθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Ζήσαμε πολλές χαρές αλλά και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που κατάφερε να μας ενώσει και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εν συνεχεία με την αγάπη του κόσμου να αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου, έχοντας στο επίκεντρο την κοινωνία.  Κανείς μας, από όσες και όσους ήμασταν πραγματικά στο πλευρό του δεν περίμενε την παραίτησή του, η οποία όμως είναι σεβαστή. Άλλωστε, είναι μαζί μας και το αποδεικνύει καθημερινά.

Οι συνθήκες επιβάλλουν να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Το ίδιο θέλει ο κόσμος και οι χιλιάδες άνθρωποι που ήρθαν κοντά μας την περασμένη Κυριακή, ψηφίζοντας για την εκλογή νέου προέδρου.

Προσωπικά, θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυνατό. Θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα αναλάβει ξανά, με την εμπιστοσύνη φυσικά του κόσμου, τη διακυβέρνηση του τόπου. Θέλω έναν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα αγκαλιάζει τον μέσο δημοκρατικό, προοδευτικό, αριστερό πολίτη και θα ανοίγει τις πόρτες του σε όλες και όλους, χωρίς περιχαρακώσεις.

Θέλω ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να είναι όλων μας.

Με όνειρα για μια καλύτερη κοινωνία, συντάσσομαι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με όραμα, αμεσότητα και ενότητα, θα οδηγήσει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίπλα στην κοινωνία».

 

Φωτεινή Παντιώρα
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
πρ. Υποψήφια Βουλευτής Αιτ/νίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Οι ενυπόγραφες απόψεις που δημοσιεύουμε εκφράζουν τον συντάκτη τους,
χωρίς να συμπίπτουν κατ’ ανάγκη και εξ ολοκλήρου  με την άποψη μας

AgrinioStories