Οδοντιατρικός Αιτ/νίας – Ημερίδα για την εμφυτευματολογία

Επιστημονική ημερίδα
του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας
για την εμφυτευματολογία στην αισθητική ζώνη

Ο Τομέας Πολιτισμού ΠΔΕ φιλοξένησε την επιστημονική ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανιας με θέμα «Αποκωδικοποιώντας την εμφυτευματολογία στην αισθητική ζώνη κατά την καθημερινή οδοντιατρική πράξη: ελάχιστα επεμβατική χειρουργική και προσθετική προσέγγιση», το Σάββατο στις 17 Ιουνιου στο Κτίριο Χρυσογελου.

Η εθελόντρια Πολιτισμού ΠΔΕ κυρία Σόφη Λαναρά, υπεύθυνη Βιβλιοπαρουσιάσεων στο Κτίριο Χρυσόγελου καλωσόρισε τον επιστημονικό κόσμο τονίζοντας τη σύνδεση του Πολιτισμού με την έρευνα και την ποιότητα ζωής.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καταξιωμένος επιστήμονας κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης, ο οποίος δίνει διαλέξεις διεθνώς κυρίως σε θέματα που άπτονται της αισθητικής στην εμφυτευματολογία και τόνισε την σπουδαιότητα του συμπεριφορικού παράγοντα του ασθενούς όπως και την αξία του χαρακτήρα του επιστήμονα θεραπευτή.

Η παρουσίαση συντονίστηκε από την αντιπρόεδρο κ.Μαρία Μπρώνη και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικου Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ.Φώτης Βασιλείου καθώς και ο Δήμαρχος της Ι.Π.Μεσολογγίου κ.Κώστας Λύρος ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα την επιστημονικών ημερίδων στην Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ.

 


AgrinioStories