Ο Δήμος Αγρινίου την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης»

Με επιτυχία  και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση
με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης»

Με επιτυχία  και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε από τις Κοινωνικές Δομές (Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας & Υπνωτήριο, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών και το Κοινωνικό Ιατρείο) της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου στις 14 Δεκεμβρίου με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης»

Χαμόγελα μικρών και μεγάλων κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας Παναγοπούλου με σκοπό να αφήσουμε στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να ενδυναμώσει την καρδιά και την ψυχή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το 3ο Δημοτικό σχολείο Νεάπολης (Μεγάλη Χώρα), το 1ο και το 4ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου, αλλά και  το Κέντρο Διημέρευσης και  Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ ”Ηλιαχτίδα” για την ανταπόκριση στο κάλεσμα.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα Κεραμικής “Artatheart” ,“ΙΕΚ ΤΟΜΗ” ,“Παγώνης Χρήστος (Γάμος –Βάπτιση)”,“έπιπλα Λανάρας”, το εστιατόριο  “Amaro” και “Τέντες Μπινιάρος” για την αγάπη με την οποία αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις.

 

 

 


AgrinioStories