Μέτρα της τροχαίας για το Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Μέτρα τροχαίας για την ασφάλεια
του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ
αποοφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας,
Δημήτρης Γαλαζούλας

Για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας ποδοσφαίρου Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας με απόφασή του όρισε τα ακόλουθα:

Απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, από τις 3.30΄το μεσημέρι έως τις 10.30΄, το βράδυ της Πέμπτης, 22 Δεκεμβρίου 2022, στους δρόμους: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Αποαγορεύεται επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους παραπάνω δρόμους, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από τις 4.30΄ το από γευμα, έως 11.30΄ το βράδυ της ίδιας μέρας (22/12/2022).

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων και διακοπή της κυκλοφορίας), μπορεί να παραταθούν ή να μειωθούν και πέρα από τις καθορισμένες ώρες, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. ενώ η εκτέλεση της απόφασης ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

 


AgrinioStories