Ο Χάρης Μουρκάκος στη λίμνη Στράτου

Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή
της Συμμαχίας ΠΡΑΣΙΝΟ & ΜΩΒ κ. Χάρη Μουρκάκου
στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή
Πράσινη Εβδομάδα #EUGreenWeek στη λίμνη Στράτου

Τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας  #EUGreenWeek στην αρχαία περιοχή της Λίμνης Στράτου με επίκεντρο τον ζωοδότη ποταμό Αχελώο, παρακολούθησε ο Χάρης Μουρκάκος υποψήφιος Βουλευτής της Συμμαχίας “Πράσινο – Μωβ”.

Την κεντρική εκδήλωση με θέμα”Η σημασία των ανοιχτών δεδομένων για Βιώσιμες, ανθεκτικές και κοινωνικά δίκαιες Κοινότητες” πλαισίωσαν η έκθεση προϊόντων Αγροδιατροφής καθώς και δράσεις για νέους με συμμετοχή φοιτητών από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η δράση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση για το Περιβάλλον.To “Πράσινο – Μωβ” έχει ως έναν από τους βασικούς άξονες  του προγράμματός του τη συνολική προστασία του οικοσυστήματος. Ενός συστήματος που αποτελούμε προνομιακό μέρος και όχι διαχειριστές. Οι προτάσεις της Συμμαχίας “Πράσινο – Μωβ”σε όλους τους επιμέρους κοινωνικο-πολιτικούς τομείς κινούνται με άξονα το σεβασμό και τη συνύπαρξη εντός αυτού του Οικοσυστήματος.

 

 

 


AgrinioStories