Μοίρασε τσουρέκια η Σταρακά

Μοίρασε τσουρέκια και ευχές η Σταρακά
ενόψει του Πάσχα στα παιδιά των σχολείων του Αγρινίου

Σταρακά: «Η αγάπη, η προσφορά, η αλληλεγγύη
θα πρέπει να είναι αξίες που μας αφορούν όλους»

Επίσκεψη στο 1o Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και στο 9ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χριστίνα Σταρακά.

Ενόψει του Πάσχα η επίσκεψη είχε γιορτινό χαρακτήρα με την κ. Σταρακά να μοιράζει απλόχερα αγάπη, χαρά και πασχαλινά τσουρέκια στα παιδιά σε συνεργασία και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνωντων σχολείων, ενώ εκείνα με την σειρά τους την υποδέχτηκαν με χαμόγελα και της τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου («Λαζαρικά»).

Παράλληλα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις δράσεις των σχολικών μονάδων από τους διευθυντές τους και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Σε δηλώσεις της η Χριστίνα Σταρακά ανέφερε: «Η αγάπη, η προσφορά, η αλληλεγγύη θα πρέπει να είναι αξίες που μας αφορούν όλους. Η χαρά και η ελπίδα στα μάτια των παιδιών εξάλλου είναι ένα συναίσθημα μοναδικό. Στο πλαίσιο αυτό εύχομαι στους μικρούς μας φίλους και στις οικογένειες τους καλό Πάσχα με υγεία, πρόοδο και κάθε ευτυχία!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Αιτωλ/νία