Μικρό θέατρο – Μοναδική εμπειρία με Καραμίχο

Μια μοναδικη εμπειρια υποκριτικης
το σεμινάριο με τον Γιώργο Καραμίχο

Τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής, Γιώργο Καραμίχο φιλοξένησε το Μικρό Θέατρο το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαίου προκειμένου να διδάξει ένα δεκάωρο σεμινάριο υποκριτικής σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του θεάτρου. O Γιώργος Καραμίχος, έχοντας διδαξει σε αρκετές σχολές στην Ελλάδα τώρα έχει μόνιμη θέση στη σχολή της StellaAdler στο Λος Άντζελες- θα πραγματοποίησε  διήμερο σεμινάριο στο Μικρό Θέατρο, με μεγάλη επιτυχία.

 

 

Το σεμινάριο βασίστηκε στις τεχνικές K-Zoo ( η τεχνική που έχει αναπτύξει ο ίδιος ) και LucidBody. Το σώμα είναι η πηγή και ο καθρέφτης όλων μας των εμπειριών και των συναισθημάτων. Με αφορμή τα αρχέτυπα ζώων και οδηγό τα ενεργειακά μας κέντρα αναζητούμε εξελικτικές μορφές σωματικής έκφρασης που θα μας οδηγήσουν στη συγκρότηση ενός ρόλου, ενός χαρακτήρα, ενός ανθρώπινου πλάσματος, το οποίο είναι μοναδικό ακριβώς όπως και ο κάθε ένας από εμάς.

Οι θέσεις είχαν κλείσει από νωρίς. Ήταν μια μοναδική εμπειρία από έναν δάσκαλο που είχε καθαρή μέθοδο, καθαρό στόχο, επιμονή στη δουλειά της υποκριτικής και αγάπη προς τον άνθρωπο-μαθητή. Πήραμε εργαλεία για τη δουλειά μας και αφορμή για εξερεύνηση στον κόσμο της υποκριτικής.

Το σεμινάριο είχε ουσιαστική επιτυχία.

Θα ακολουθήσει και δεύτερος κύκλος σεμιναρίου.

 

 

 

 

 


AgrinioStories