Μεσολόγγι 18 & 19/5 – 3×3 ΔΕΗ Street Basketball!

Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαΐου 2024,
το Μεσολόγγι φιλοξενεί το

3×3 ΔΕΗ Street Basketball!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) συνεχίζει τη συνεργασία της με την ΔΕΗ και θέτουν από κοινού νέους στόχους που αποβλέπουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος καλαθοσφαίρισης 3×3. Η ΔΕΗ με μεγάλη ιστορία, σύγχρονο χαρακτήρα και έντονη κοινωνική δράση, άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελληνική κοινωνία και οικογένεια, αναγνωρίζει στο 3×3 τον δυναμισμό και την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζει και τις δικές της υπηρεσίες.

Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά, το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball συνεχίζει το ταξίδι του σε νέους σταθμούς σε όλη την Ελληνική Περιφέρεια! Τρίτη στάση είναι το Μεσολόγγι (Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη) το Σαββατοκύριακο 18 – 19 ΜαΪου!

Oι νικήτριες ομάδες από τα τέσσερα πρώτα τουρνουά της σειράς 3×3 ΔΕΗ Street Basketball, στην κατηγορία MEN +18, εξασφαλίζουν απευθείας θέση στο κεντρικό ταμπλό του 5ου τουρνουά. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά της Τρίπολης προκρίνεται απευθείας στο FIBA3x3 Challenger που θα διεξαχθεί στην Πρίστινα, 20 – 21 Ιουλίου.

Οι 4 νικήτριες ομάδες του 6ου τουρνουά της σειράς 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στην Κατερίνη, εξασφαλίζουν την απευθείας θέση τους στο κεντρικό ταμπλό του 3×3 Grand Series, το οποίο θα διεξαχθεί 3 – 4 Αυγούστου στην Αθήνα. Η νικήτρια ομάδα από το 3×3 Grand Series της Αθήνας, κερδίζει την πρόκριση της για το FIBA3x3 World Tour Abu Dhabi, στις 26 – 27 Οκτωβρίου.

Εγγραφές για συμμετοχή στην εκδήλωση 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι:

 • Οι εγγραφές γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω του play.fiba3x3.com.
 • Εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 14 Μαίου ή μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων.
 • Εφαρμόζονται οι ακόλουθοι όροι:

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει 3 ή 4 παίκτες.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών είναι υποχρεωτικό να έχουν ενεργό ή να δημιουργήσουν προφίλ στην επίσημη πλατφόρμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (play.fiba3x3.com).

Όλες οι ομάδες θα πρέπει να ανταποκριθούν στην επικοινωνία επιβεβαίωσης (που θα πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά ή με email) αναφορικά με την συμμετοχή τους στο 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι. Η οργανωτική επιτροπή θα επικοινωνήσει με εκπροσώπους των ομάδων λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας μπορεί να επιλέξει ελεύθερα το όνομα της ομάδας. Ωστόσο, αν το όνομα της ομάδας δεν είναι κατάλληλο (π.χ. έχει προσβλητικό, ρατσιστικό, σεξιστικό κλπ χαρακτήρα) θα υπάρχει επικοινωνία έτσι ώστε να πραγματοποιείται άμεσα η σχετική διόρθωση. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί εφικτό η συμμετοχή της ομάδας θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι:

Στο τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες αμιγώς ανδρικές ή αμιγώς γυναικείες στις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:

 • +18 (2005+)
 • U18 (2006-2007)
 • U16 (2008-2009)
 • U14 (2010-2011)
 • Για την ηλικιακή κατηγορία U12 (2012-2014) μπορούν να δημιουργηθούν μικτές ομάδες (αγόρια-κορίτσια).

Στα πλαίσια του τουρνουά θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες όλων των παραπάνω κατηγοριών.

3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι, Check In:

 • Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης κλπ) σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή.
 • Οι ενήλικοι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν το ειδικό έγγραφο αποδοχής όρων συμμετοχής στο τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι.
 • Στις περιπτώσεις ανήλικων αθλητριών και αθλητών το ειδικό έγγραφο αποδοχής όρων συμμετοχής στο τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι θα πρέπει να συμπληρώνεται από τον ενήλικα συνοδό της ομάδας.

Αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά 3×3 ΔΕΗ Street Basketball – Μεσολόγγι:

Το ακριβές πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί στην επίσημη πλατφόρμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (https://play.fiba3x3.com/) καθώς και στον επίσημο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (https://basket.gr/3×3) και θα σταλεί με email σε όλους τους συμμετέχοντες, με το πέρας των εγγραφών.

Τα επόμενα event του 3×3 ΔΕΗ Street Basketball:

 • Μεσολόγγι, 18-19.05.2024
 • Λάρισα, 22-23.06.2024
 • Τρίπολη, 29-30.06.2024
 • Κατερίνη, 13-14.07.2024

Δείτε τους όρους συμμετοχής και δηλώστε την ομάδα σας έως την Τρίτη 14 Μαΐου επιλέγοντας το κουμπί «RegisterTeam» ΕΔΩ ή σκανάροντας με το κινητό σας το QRCode της αφίσας.

Διοργανωτής: Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) – Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου (συνδιοργάνωση), με την υποστήριξη της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας – Μεγάλος Χορηγός: ΔΕΗ

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα
με click στο Posted in Ατζέντα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *