Μεσολόγγι – Βραδιά γεμάτη μελωδίες με αφορμή

Μεσολόγγι: Βραδιά γεμάτη μελωδίες με αφορμή
τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής!

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, στον αύλειο χώρο της ιστορικής κατοικίας του Χαρίλαου Τρικούπη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε το πνευματικόκέντρο του δήμου Ι.Π.Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο τουεορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής,ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της χρονιάς

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου κ. Νικόλαου Χαντζή και της κ. Αμαλίας Βούλγαρη, Περιφερειακής Συμβούλου Δυτικής Ελλάδος αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής. Στην συνέχεια ακολούθησε θεματική εισήγηση της Μουσικοπαιδαγωγού κ. Ευφροσύνη Γατσώρη με τίτλο:«Πώς η μουσική, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας».

Η Ορχήστρα Ποικίλης Ελληνικής Μουσικής rebelo, αποτελούμενη από πολυπληθή ομάδα φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό τη Διεύθυνση και την καλλιτεχνική επιμέλεια του φοιτητή Γιώργου Καρακώστα, ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια Ελλήνων συνθετών που μάγεψαν πραγματικά τους παρευρισκόμενους θεατές και έδωσαν χρώμα στη χθεσινή βραδιά!

 

 

 

 

 

 

 


AgrinioStories