Μεσολόγγι ΝΟΜ – 2η Πανελλαδικά η παιδική canoe

Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου
Δεύτερη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
η παιδική ομάδα canoe kayak του συλλόγου

Άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή της παιδικής ομάδας του ΝΟΜεσολογγίου canoe kayak στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιουλίου 2022, στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

«Οι 11 μικροί μας αθλητές/τριες κατετάγησαν ΔΕΥΤΕΡΟΙ στο Πανελλήνιο, κερδίζοντας 3 ΧΡΥΣΑ, 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ και 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ», αναφέρει η ανάρτηση στο fb του ΝΟΜεσολογγίου για το γεγονός.

«Η 11μελή ομάδα μας», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ανταγωνίστηκε σωματεία με πολλαπλάσιους αθλητές και κατέφερε να κερδίσει τη δεύτερη και υψηλότερη θέση μεταξύ των ναυταθλητικών σωματείων για τον ΝΟΜεσολογγίου στο άθλημα του canoe kayak sprint από το 2005 (έτος ίδρυσης του τμήματος).

 

 

Οι μικροί αθλητές μας έδειξαν τη δυναμική τους και τη δίψα τους για διακρίσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Μεγάλων Αποστάσεων τον Απρίλιο στο Αιτωλικό όπου στέφτηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

Πρέπει να τονισθεί ότι οι προπονήσεις του canoe kayak γίνονται όλο το χρόνο στη Κλείσοβα ή στο γυμναστήριο μας και τα αποτελέσματα αυτά προέκυψαν ύστερα από σκληρή και μεθοδική δουλειά των παιδιών και του προπονητή τους.

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές: Ντέκα Χρύσα 9 ετών, Καραπάνου Δήμητρα 11, Ντέκα Ειρήνη 13, Γρηγοράκη Δάφνη 14, Φαρμάκη Σταυρούλα 13,Καλαβρουζιώτης Γεώργιος 11, Καλαβρουζιώτης Ιωάννης 13, Καλαβρυζιώτης Νίκος 11, Λυμπερόπουλος Θεόδωρος 14, Τσακαλίδης Χρήστος 13 και Χελιδονιώτης Ξενοφώντας 13 ετών.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι το canoe kayak flat water είναι το ιδανικότερο άθλημα για τη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στο προπονητή τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και στους γονείς τους.

Επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού στις 4-5 Αυγούστου, στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου θα φιλοξενήσουμε τα 30 σκάφη της Ιστιοπλοϊκής regatta Ιονίου (Δ.Ι.Ε.Ι 2022), με συμμετοχή τριών ιστιοπλόων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 


AgrinioStories