Μεσολόγγι – Καταγγελία για λεκτική και σωματική επίθεση στο νοσοκομείο

Λεκτική και σωματική επίθεση
σε εργαζόμενους του τμήματος αξονικού τομογράφου
του νοσοκομείου Μεσολογγίου
καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου

Επισημαίνουν μάλιστα ότι το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι το μοναδικό αλλά «οι λεκτικές επιθέσεις πληθαίνουν με τον καιρό».

Ολόκληρη η καταγγέλια αναφέρει:

«Παρά την μεγάλη υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τον υπάρχων ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, να εξυπηρετούνται με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι υγεινομικές ανάγκες της περιοχής μας. Σήμερα, γίναμε μάρτυρες λεκτικής και σωματικής επίθεσης σε συναδέλφισσες του τμήματος του αξονικού τομογράφου και είναι αλήθεια ότι οι λεκτικές επιθέσεις πληθαίνουν με τον καιρό. Με αφορμή το τελευταίο γεγονός θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

  • Είμαστε εργαζόμενοι και δεν ευθυνόμαστε για την υπάρχουσα υποστελέχωση. Με δελτία τύπου κατά καιρούς ενημερώνουμε για τις ελλείψεις ή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε
  • Ο εργασιακός χώρος μας, το νοσοκομείο Μεσολογγίου, πρέπει να παρέχει στους εναπομείναντες εργαζομένους του, την στοιχειώδη ασφάλεια και αξιοπρέπεια στην εργασία. Την ευθύνη για αυτό, φέρουν αποκλειστικά και μόνο οι διοικούντες.
  • Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, δεν θα δείξει ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα κάνει ότι προβλέπεται από τον νόμο για να προστατεύσει τους συναδέλφους.

Το Δ.Σ. του Σωματείου»

 


AgrinioStories