31 Ιανουαρίου 2023

Μεσολόγγι: Απλήρωτος ο εργολάβος της πλατείας

Παπαδόπουλος: «Ο εργολάβος της πλατείας
δεν έχει πληρωθεί καθόλου μέχρι σήμερα»

«Ουκ ολίγες φορές έχουμε αναδείξει το έργο ανακατασκευής της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου (έργο Δήμου) και την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Λούρου (έργο Περιφέρειας)», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πάνος Παπαδόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου με την παράταξη της «Συμμαχία για το Μέλλον». Και συνεχίζει:

«Οι νεότερες εξελίξεις είναι οι παρακάτω:

  1. Ο εργολάβος της πλατείας δεν έχει πληρωθεί καθόλου μέχρι σήμερα και στην ουσία χρηματοδοτεί το έργο λόγω των γνωστών προβλ«ημάτων της ροής χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Leader.
  2. Η βελτίωση – ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την παραλία του Λούρου προχώρησε μόνο σε ένα τμήμα 7 χιλιομέτρων και το υπόλοιπο παραμένει στη γνωστή τραγική κατάσταση.

Ερωτήματα:

  • Τι θα πράξει ο Δήμος για να πληρωθεί ο εργολάβος, γιατί προφανώς τα χρήματα δεν είναι άπειρα και υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος διακοπής εργασιών;
  • Τι θα πράξει η Περιφέρεια εν όψει και της θρησκευτικής πανήγυρης της Αγίας Παρασκευής στο Νεοχώρι που προσελκύει πολλούς προσκυνητές και αρματωμένους αλλά και τι θα πράξει στα σημεία που απαιτούνται προστατευτικές μπάρες και έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές στο πρόσφατο παρελθόν;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις από Δήμο και Περιφέρεια.

Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος 
«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 


AgrinioStories