Υπάλληλοι Δήμου Αγρινίου: «Απειλούμαστε»

Οι  υπαλληλοι του Δήμου Αγρινίου
ζητούν «περιφρούρηση»

Φύλαξη των δημοτικών καταστημάτων, στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, ζητούν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Αγρινίου, με ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά από επεισόδιο που, όπως αναφέρεται, «οδήγησε σε απειλή της σωματικής ακεραιότητας» υπαλλήλων οι οποίοι εργαζόταν στο πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά η έλλειψη ασφάλειας στα κτήρια των υπηρεσιών του Δήμου οδήγησε σε απειλή της σωματικής ακεραιότητας των συναδέλφων μας.

Αυτή τη φορά είχαμε την απειλή επίθεσης από ένα πιθανά μη-υγιές ψυχικά άτομο κατά των συναδέλφων που εργάζονται στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας οι οποίοι αναγκάστηκαν να εκκενώσουν των χώρο εργασίας τους, διατηρώντας την ψυχραιμία τους, και καταφέρνοντας να αποφύγουν τα χειρότερα.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους συναδέλφους που δέχθηκαν αυτή την επίθεση, αλλά και να επαναφέρουμε το αίτημα μας για φύλαξη των κτηρίων που στεγάζονται οι δημοτικές υπηρεσίες για την προστασία τόσο των συναδέλφων μας όσο και των πολιτών.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου βρίσκονται και θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε ακραίες συμπεριφορές.»

 

Φωτογραφία ανάρτησης: Φωτογραφία αρχείου από εκλογές του Σωματείου

AgrinioStories