Μεσολόγγι 4/9 – Λιμνοθαλασσιώτικα 2023

«Οι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας» διοργανώνουν
τις εκδηλώσεις «Λιμνοθαλασσιώτικα 2023»
με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Λιμνοθαλασσιώτικα 2023! Από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο σύλλογος μας σας προσκαλεί με πολύ χαρά στη σειρά των εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

 

 

Στο πλαίσιο των παραπάνω εκδηλώσεων τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, έχει προγραμματιστεί εικαστική εκδήλωση με τίτλο «Ζωγραφίζοντας την Λιμνοθάλασσα» σε συνεργασία με την θεατρολόγο Άννα Μανθάτη.

Τα έργα των παιδιών εφόσον τα ίδια το επιθυμούν μπορούν να χαριστούν στο σύλλογο και να εκτεθούν σε μελλοντική έκθεση στο χώρο της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του “Με Λογισμό και μ’Όνειρο” στις 19:30

 

 

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 19:00 έκθεση γλυπτικής – εγκατάσταση του εικαστικού Νίκου Ζήβα «Ο Χορός του Αλατιού» και συζήτηση με τον Ηλία Μαμαλακη.

Θεωρητική υποστήριξη και συντονισμός συζήτησης από την ιστορικό τέχνης Αννίτα Πατσουράκη. Στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Άλατος.

 

 

Ακολουθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 20:30, παράσταση – Αφήγηση »Αλάτι Ψιλό, Αλάτι Χοντρό: Αλατισμένα παραμύθια με φωνή και βιολοντσέλο» στον προαύλιο χώρο του Ξενοκράτειου Αρχαιολογικού Μουσείου.

Αφήγηση Αγνή Στρουμπούλη, Βιολοντσέλο Σταύρος Παργινός.

Βασισμένο στο βιβλίο της Φωτεινής Μυλωνά Ραΐδη “Η Αφρολουλουδένια, του Ήλιου η αγαπημένη”.

Για ενήλικες και παιδιά άνω των 9 ετών.

 

 

 

 


AgrinioStories