Μεσολόγγι 23/6 – Συνάντηση Δρέττα με «Μεσολόγγι των ντόπιων»

Σε συνάντηση με την υπηρεσιακή Υπουργού Τουρισμού
κα. Ι.Δρέττα συμμετείχε ο οργανισμός
«Μεσολόγγι των ντόπιων-Messolonghi by Locals»

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με εκπροσώπους εταιρειών του τουρισμού, φορέων και πρωτοβουλιών που δίνουν νέα στοιχεία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου του υπουργείου η συνάντηση έγινε «με εκπροσώπους εταιρειών του τουρισμού, φορέων και πρωτοβουλιών που ανέρχονται δυναμικά στην αγορά και δίνουν νέα στοιχεία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν καθώς με διαφορετικούς τρόπους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας να ενσωματωθούν οι αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης, να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες και να αντιμετωπιστούν οι διαρκείς προκλήσεις του τουρισμού»

Στην συνάντηση επισημάνθηκαν και συζητήθηκαν 14 ενότητες σημαντικές στον εμπλουτισμό της εμπειρίας των επισκεπτών, την πολύπλευρη ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, την προστασία του περιβάλλοντος και της ταυτότητας των προορισμών.

Σχετικά με τον οργανισμό που αναδεικνύει το Μεσολόγγι αναφέρεται: «Η ευκαιρία για τους προορισμούς που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματά τους και κτίζονται από τη βάση, η συμμετοχικότητα των ίδιων των κατοίκων στην προσπάθεια αυτή. Το «Μessolongi by locals» παρουσίασε τις καινοτόμες δράσεις του»

 


AgrinioStories