ΚΔΑΠ Μεσολογγίου | 29/8 | Σεργιάνι φιλίας στο Μεσολόγγι



Τομέας Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Παιδιά των ΚΔΑΠ στήνουν γιορτή μουσικής,
παράδοσης και φιλίας στο λιμάνι


Τα παιδιά των δημοτικών ΚΔΑΠ του Μεσολογγίου παίρνουν τη σκυτάλη το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουλίου και παρουσιάζουν τη δουλειά που έκαναν στη διάρκεια της χρονιάς. Η καλοκαιρινή γιορτή «Σεργιάνι στο καλοκαίρι, με τη φιλία χέρι-χέρι» αρχίζει στις 8:00 μ.μ., στο Θεατράκι του λιμανιού, με μουσική, χορό, παραδοσιακά ακούσματα και δράσεις γύρω από την αποδοχή και την ισότητα.

Στη γιορτή συμμετέχουν παιδιά και παιδαγωγοί από το 1ο ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου», το 2ο ΚΔΑΠ, το ΚΔΑΠ Νεοχωρίου, το ΚΔΑΠ Αιτωλικού και το ΚΔΑΠ ΑμεΑ. Όσα ετοίμασαν μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστούν μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα, σε μια κοινή εκδήλωση όπου διαφορετικές ηλικίες και διαφορετικές δυνατότητες συναντιούνται χωρίς διαχωρισμούς.

Τη διοργάνωση έχει ο Τομέας Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Το βάρος, όμως, πέφτει στα ίδια τα παιδιά, που ανεβαίνουν στη σκηνή και μιλούν με τον δικό τους τρόπο για τη φιλία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και το δικαίωμα όλων να συμμετέχουν ισότιμα.

 

 

Ταυτότητα εκδήλωσης

Διοργάνωση: Τομέας Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
Τίτλος: «Σεργιάνι στο καλοκαίρι, με τη φιλία χέρι-χέρι»
Χαρακτήρας: Καλοκαιρινή παιδική γιορτή παράδοσης,
μουσικής, χορού και κοινωνικής αποδοχής
Χώρος: Θεατράκι στο λιμάνι Μεσολογγίου
Ώρα έναρξης: 8:00 μ.μ.

 

 

 

Περισσότερα από AgrinioStories

Μύτικας Ξηρομέρου | 29/7 | 50 χρόνια φωτογραφίες ανθρώπων

Αρχαία Πλευρώνα | 29/7 | Η θάλασσα των ξεριζωμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *