.
O Καιροσκόπος αντιγράφει τον καιρό
και προειδοποιεί για τα φαινόμενα…
– Τα υπονοούμενα τα «πιάνουν» όλοι
με τα αυτονόητα έχουμε θέμα –
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025
| Ελλάδα |
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5, στην Κρήτη έως 6 μποφόρ και μόνο στο ανατολικό Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι θα επικρατούν νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τοπικά τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Αγρίνιο
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες .
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφόρ
και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 15 βαθμούς η μέγιστη.
Δυτική Ελλάδα
Νησιά Ιουνίου | Ήπειρος | Δυτική Στερεά | Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά όπου θα σχηματιστούν ομίχλες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Σάββατο 01-02-2025
Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοανατολικούς και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5, τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 και στη νότια νησιωτική χώρα τοπικά τους 19 βαθμούς Κελσίου.
