«Ιδεολογία δεν είναι ο κόσμος που οραματίζεσαι…»

«Ιδεολογία
δεν είναι ο κόσμος που οραματίζεσαι
αλλά ο τρόπος για να τον προσεγγίσεις»

  • του Φώτη Κακαμπούκη

 Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Οδυσσέα Ιωάννου , γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου στις δημοτικές εκλογές , με την Λαϊκή Συσπείρωση .

Σε μια χώρα και μια εποχή που κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας οι λογικές του “Τέλος πάντων’’ και  του  ‘’Πάμε και όπου βγει ‘’  ως νέα γενιά οραματιζόμαστε μια καθημερινότητα χωρίς κοινωνικές ανισότητες και χωρίς αδικίες. Μια κοινωνία  όπου οι  βασικές ανάγκες του ανθρώπου ,να είναι προσβάσιμες  σε όλους τους  ανθρώπους  χωρίς διακρίσεις. Υγεία ,Παιδεία , Στέγαση, Τροφή, Άθληση  είναι ανάγκες που δεν χωράνε καμία διαπραγμάτευση σε καμία πόλη και σε καμία χώρα . Για κάποιους αυτό θεωρείται ‘’ δεδομένο ’’,αλλά ποιος έχει κάνει κάτι για αυτό ? Το παράδειγμα της Πάτρας , έχει αποδείξει  πως οι δημοτικές  εκλογές δεν είναι ζήτημα ‘’ψηφίζουμε τα άτομα ‘’ αλλά είναι ζήτημα ιδεολογίας .Oι άνθρωποι είναι οι εκπρόσωποι των ιδεολογιών αυτών. Όπως αναφέρει και ο τίτλος , Ιδεολογία δεν είναι ο κόσμος που οραματιζόμαστε αλλά ο τρόπος για να τον προσεγγίσουμε . Ο δήμαρχος Πατρέων κύριος Πελετίδης  εξασφάλισε :

  • – Hμερήσια διατροφή για όλους τους άπορους της πόλης
  • – Κάνει την διανομή κατ’ οίκον των μερίδων φαγητού μέσω δικύκλων, για όσους άπορους αδυνατούν να βγουν από το σπίτι είτε λόγω αναπηρίας, είτε λόγω ασθένειας, είτε λόγω ηλικίας.
  • – Καθιέρωσε κολατσιό για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των γονιών τους, προκειμένου να μην γίνεται διάκριση ανάμεσα σε εύπορους και μη.
  • – Τον δίκασαν επειδή μετέτρεψε το σκουπιδότοπο σε πάρκο
  • – Έκανε κέντρα φιλοξενίας για όλους τους άστεγους της πόλης με δωρεάν φαγητό
  • – Έργο των 300.000, στοίχισε μόνο 1000 ευρώ! Είναι το έργο της αποκατάστασης της πλαζ στην οποία διασφάλισε πολύ μικρό κόστος, καταφέρνοντας έτσι να λύσει ένα πρόβλημα που σοβούσε εδώ και πολλά χρόνια
  • -Επισκεύασε και ανακαίνισε το 85% των σχολικών μονάδων του δήμου, ποσοστό που μεταφράζεται σε 220 σχολεία. Υπάρχει σε άλλο δήμο τόσο μεγάλο έργο στα σχολεία, το οποίο, στο μεγαλύτερο μέρος του, έγινε με ιδίους πόρους ; Στο δήμο Αγρινίου πανηγυρίζουμε που φτιάξαμε ΕΝΑ σχολείο !

Τα παραπάνω είναι κάποια από τα πολλά που έκανε .Όσα έγιναν ,δεν είναι γιατί είναι ‘’καλός άνθρωπος ‘’ όπως λένε μερικοί .Έγιναν γιατί είναι ΚΑΙ καλός άνθρωπος .Όλα αυτά προέρχονται από τον τρόπο με τον όποιο προσπαθεί να προσεγγίσει την ιδεολογία του .

Για το λόγο αυτό ,στις δημοτικές εκλογές ,ρίχνουμε παντού στις κάλπες το ψηφοδέλτιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Ψηφίζουμε τον Τίμο Παπανικολάου στον δήμο Αγρινίου και τον Σωτήρη Παρίση στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας .Ο δρόμος χαράχτηκε στον δήμο της Πάτρας και μπορούμε όλοι μαζί δυναμικά να δώσουμε το παράδειγμα και στο δήμο Αγρινίου ρίχνοντας στις κάλπες τα ψηφοδέλτια με το ‘’γαρύφαλλο’’.

Στις εκλογές δεν ψηφίζουμε με τη λογική του ’’ λιγότερου κακού’’
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση για έναν κόσμο με μοναδικό στόχο τον ΑΝΘΡΩΠΟ .
Φώτης Κακαμπούκης , Λογιστής

 

 


AgrinioStories