Ευηνοχώρι – Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου

Σε αναστολή λειτουργίας βρίσκεται από χθες,
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, το 2ο νηπιαγωγείο Ευηνοχωρίου

Την αναστολή λειτουργίας του 2ου νηπιαγωγείο Ευηνοχωρίου αποφάσισε χθες, Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο από τη διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Μεσολογγίου, η οποία πραγματοποίησε την αυτοψία.

Αυτή η αναστολή λειτουργίας αποτελεί προληπτικό μετρό για την ασφάλεια των μαθητών και η διάρκεια της δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Το ζητούμενο είναι αρχικά να ελεγχθεί διεξοδικά το κτίριο από κλιμάκιο μηχανικών, να αξιολογηθεί η ζημιά που έχει προκληθεί και να επισκευαστεί.

Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βάσως Βήτα στην εφημερίδα του Μεσολογγίου Αιχμή (από όπου και η φωτογραφία), είχε γίνει γνωστό ότι τα προβλήματα εντοπίζονται στην ταράτσα, η οποία κινδυνεύει με καθίζηση, γεγονός που καθιστά επικίνδυνη τη συνέχιση της λειτουργίας του νηπιαγωγείου.

Μετά από αυτόές τις εξελίξεις ο Δήμος Μεσολογγίου επιβάλλεται να αναζητήσει άμεσα λύση για την στέγαση των μικρών μαθητών του νηπιαγωγείου.

 


AgrinioStories