ΕΣΜεσ. – Συνάντηση με Πηνελόπη Σιδηρά

Η διοίκηση του Εμποροβ/κού Συλλόγου Μεσολογγίου
συναντήθηκε την Πέμπτη 14/9 με την κα Πηνελόπη Σιδηρά

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου με την κα Πηνελόπη Σιδηρά, υποψήφια για το Περιφερειακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας με την παράταξη «Μπροστά για όλους» του νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος εκπροσώπησε τη διοίκηση του Συλλόγου στη συνάντηση με την κα Σιδηρά, η οποία είναι χημικός – περιβαλλοντολόγος στο επάγγελμα και κατάγεται από το Νεοχώρι Μεσολογγίου.

Η συνομιλία έγινε σε καλό κλίμα και κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα της περιβαλλοντικής προστασίας και των μέτρων πρόληψης φυσικών καταστροφών, υπό το πρίσμα των πρόσφατων τραγικών γεγονότων με πυρκαγιές και πλημμύρες μεγάλης έκτασης ανά την Επικράτεια.

Επίσης στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρωτογενή παραγωγή, με την κα Σιδηρά να αναλύει τις προτάσεις της παράταξής της για την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στον νομό μας.

Στο κλείσιμο ο πρόεδρος Πασιόπουλος ευχήθηκε στην κα Σιδηρά δύναμη και κάθε επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του Συλλόγου ότι είναι απαραίτητο για την περιοχή μας να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο από ανθρώπους που προέρχονται από τα σπλάχνα της.

 


AgrinioStories