ΕΣΜεσ. – Κάλεσμα στην κινητοποίηση για το νοσοκομείο

Η διοίκηση του Εμποροβ/κού Συλλόγου Μεσολογγίου
καλεί τους εμπόρους της περιοχής του Μεσολογγίου
στην κινητοποίηση για το νοσοκομείο της πόλης

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους εμπόρους της περιοχής του Μεσολογγίου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που έχουν καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με κύρια αιτήματα τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας και την αποσύνδεσή του από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας καλεί να συμμετάσχετε στην κινητοποίηση που έχουν καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου και η ΕΙΝΝΑΑ για την ερχόμενη Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, με κύρια αιτήματα τη στελέχωση του Νοσοκομείου μας και την αποσύνδεσή του από το Νοσοκομείο Αγρινίου.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο Σύλλογός μας προτρέπει τους συναδέλφους να προχωρήσουν στο κλείσιμο των καταστημάτων τους από τις 12:00 ως τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου, προκειμένου οι ίδιοι και οι υπάλληλοί τους να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Η συνεχιζόμενη και συστηματική υποβάθμιση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου με απώτερο στόχο το κλείσιμό του είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους μας και η ανακοπή της εξαρτάται άμεσα από τη δυναμική αντίδραση των κατοίκων της πόλης, με την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή στην κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»

 

 


AgrinioStories